Gratulerer til Bøhn Anlegg!

- Tusen, tusen, takk – nå er vi veldig stolte! Rudi Bøhn og Sonja Vedahl var i dag tydelig glad og stolte over annerkjennelsen og oppmerksomheten som følger med Sparebankprisen. Ved årskonferansen fikk de overrakt prisen av banksjef i Marker Sparebank, Rune Iversen.

Vi i Næringsrådet stiller oss i gratulasjonskøen, det er vel fortjent og veldig gøy at prisen i år går til en solid Rakkestadbedrift. Over 100 deltakere fulgte årets næringskonferanse, som i år var digital.

Bøhn anlegg har i dag fått en vel fortjent belønning etter systematisk og langsiktig, god jobbing. Prisen gir velfortjent oppmerksomhet og annerkjennelse til en bedrift som alle de lokale sparebankene ønsker å premiere.

I sin takketale var Sonja Vedal tydelig på at målet for bedriften ikke nødvendigvis er å vokse: – Det viktigste for oss er å opprettholde gode relasjoner til de kundene vi allerede har og den gode relasjonen vi har til våre ansatte. Rudi Bøhn presenterte bedriftens kjernevirksomhet med spesielt vekt på deres kompetanse og maskinpark knyttet til grøftegraving. – Dette har blitt en viktig nisje for oss. Bøhn forteller på konferansen om hvordan bedriften har utviklet seg steg for steg over tid. – Jeg hadde nok aldri trodd vi skulle ende her da jeg startet opp i 2007, sier Bøhn.

Leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, var på Årskonferansen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere nyheter

Lokalmat-skole for matgründere

Høsten 2021 inviterer Stiftelsen Norsk Mat i samarbeid med lokalmatnettverket Guldkorn, nystartede lokalmatprodusenter i Østfoldregionen til en lokalmatskole. Skolen består av 3 samlinger med ulike

UTSIKT – nytt magasin

Første utgave av Utsikt er ute, vårt magasin om næringsliv, fremtidstro og flinke rakstinger. Du finner den trykte utgaven ved flere spisesteder og matbutikker i

Ny lokal utlysning til næringslivet

Faller din bedrift utenom de ordinære kompensasjonsordningene? Er du hardt rammet av smitteverntiltak (som delvis eller hel nedstengning)? Eller er du innen næringene servering, opplevelser eller arrangement? Nå skal 1,9 mill. kroner deles ut til lokalt næringsliv.

Send beskjed